Om os


Icopal og Monier er en del af BMI Group – den største leverandør af tagløsninger til flade og skrå tage i Europa. BMI Group repræsenterer en lang og succesfuld historie, og vi ser det som vores pligt hver dag at tilbyde dig den højeste kvalitet og den bedste service, sikkerhed og rådgivning i branchen.

     

 

Produkter af høj kvalitet

5 danske fabrikker med mere end 400 års samlet erfaring producerer højkvalitetsprodukter, der er designet til at modstå danske klimaforhold og leve op til de danske byggestandarder.

Innovation og nytænkning

Konstant fokus på innovation og nytænkning gør, at vi kan tilbyde dig branchens mest højteknologiske produkter og løsninger, som f.eks. Aerlox, Syntan, Danflock og RFID.

Garanti for tryghed og sikkerhed

Vores velkendte produkt- og udførelsesgarantier; Icopal PLUS Garanti, Monier Tagpartner og Decra Tagekspert, sikrer dig tryghed og sikkerhed i alle byggeriets faser.

Viden, der er værd at dele

Vi uddanner og rådgiver årligt mere end 3.000 fagfolk i de nyeste metoder indenfor tagløsninger og tagtilbehør.

Rettidig levering er en tillidssag

Hvert år leverer vi mere end 4,5 mio. m2 tag ud til danske byggepladser fra vores 4 distributionscentre i Kastrup, Ikast, Hersom og Volstrup.

Digitale værktøjer

En række digitale værktøjer, som f.eks.: tagberegnere, RFID Cloudløsning og et rådgivercenter med nem adgang til specifikationer, chat og digitalt møderum, er til din rådighed.